hero

Responsivt webdesign

Skal du have lavet nyt website

Drupal CMS

Valg af Drupal som Content Mangagement System

Creators kan i samarbejde med vores offshore leverandør hjælpe med udvikling af e-commerce løsninger baseret på open source Drupal Commerce eller responsive websites baseret på Drupal CMS.

Creators kan i samarbejde med vores offshore leverandør hjælpe med udvikling af e-commerce løsninger baseret på open source Drupal Commerce eller responsive websites baseret på Drupal CMS.

Fremtidssikring

Drupal udmærker sig ved at være både skalerbart og fremtidssikret. Drupal er skablerbar idet CMS platformen er modulær og tillader videreudvikling og tilføjelse af mange nye funktionaliteter såvel som integration med andre systemer. Drupal har en meget høj grad af customization, dvs. muligheden for at tilpasse løsningen til dine behov herunder at vokse sammen med denne. Du kan populært sagt tilføje flere ”legoklodser” til dit fundament og tænde og slukke for disse moduler afhængigt af hvordan jeres arbejdsgange og behov udvikler sig.

Open Source

Betyder at kildekoden er gratis. Du har således ikke nogen licens omkostninger og du får gratis adgang til alle nye opdateringer. Det betyder også løsningen er veldokumenteret og at du kan finde udviklere overalt i verden som kan hjælpe med at videreudvikle og supportere din løsning såfremt du undervejs ønsker at skifte leverandør. Navnlig i Danmark står Drupal stærkt og der er mange leverandører at vælge imellem. Det betyder også den er åben og bygget på anerkendte standarder og har et særdeles velfungerende udvikler community.

Et moden CMS

Drupal blev oprindeligt udviklet i 2000 og blev i 2001 lavet til et open source projekt. Det betyder også at systemet er særdeles moden. Ifølge http://trends.builtwith.com/cms udgør Drupal idag 6% af verdens 1 million største sites. Det gør at CMS platformen har modnet og i dag supporter alt hvad man kan forvente af et moderne Content Management System herunder skalerbarhed med server belastning, reponsiv design og sikkerhed.

I Creators arbejder vi udelukkende med Drupal som CMS platform. Går du med overvejelser om at få et nyt website hjælper vi gerne med input.

Få et gratis indledende møde

Vores selskabsadresse

Creators ApS
Kenny Drews Vej 31, 2-4
København SV, 2450